Nieuwsbrief Mei 2016
IMG_0107.JPG


Excuses, verkeerde mail verstuurd

eee.jpg

U hebt vandaag per ongeluk van ons een verkeerde nieuwsbrief gekregen over een concertserie van Piter Wilkens die vorig jaar plaatsvond. Onze excuses daarvoor. U krijgt bij deze de goede versie toegestuurd, ook over Piter Wilkens.


Prachtige liedjes “Libbene Stiennen” van Piter Wilkens op CD - bestel 'm nu!

Libbene stiennen foto Niels Westra www.jpg

De Friese zanger Piter Wilkens heeft in opdracht van Stichting Alde Fryske Tsjerken de voorstelling “Libbene Stiennen" geschreven in het kader van het 45-jarig jubileum van de Stichting in 2015. “Libbene Stiennen" bestaat uit twintig liedjes, waarvan vijftien volledig nieuw geschreven. De andere 5 zijn bewerkingen, vertalingen of bestaande liedjes. Twintig parels van liedjes die ontroeren, verrassen of doen glimlachen. Van deze voorstelling komt op veler verzoek een CD uit.

Het eerste exemplaar wordt op zondag 5 juni aangeboden aan de bekende Friese toneelschrijver Bouke Oldenhof in de Sint-Vituskerk van Wetsens. De aanvang is 15.00 uur en de entree is gratis. Reserveren is aanbevolen want vol is vol. Reserveren kan via libbenestiennen@aldefrysketsjerken.nl.

De CD kost € 18,00 en kan op zondag 5 juni worden gekocht. De CD kan ook worden besteld via www.aldefrysketsjerken.nl of telefonisch: 058-2139666. Donateurs van Stichting Alde Fryske Tsjerken betalen geen verzendkosten.

Een prachtig cadeau, voor uzelf of voor een ander!

Bent u nog geen donateur van de Stichting Alde Fryske Tsjerken? Als u nú donateur wordt, ontvangt u de CD gratis!


Stuur deze mail door!

PWinSchurega11102015.JPG

Kent u mensen die enorm fan zijn van Piter Wilkens en deze CD vast prachtig vinden? Stuur deze mail dan vooral naar hen door. Alvast bedankt!