Jaarlijkse donatie

Wat is Friesland zonder haar prachtige kerktorens? Deze bakens die al eeuwenlang voor veel mensen een belangrijk middelpunt vormen in onze gemeenschap. Ook voor toekomstige generaties willen wij deze prestigieuze gebouwen toegankelijk maken en houden door ze een nieuwe bestemming te geven. Het levend houden van de stenen kunnen we niet alleen. Wilt u ook een bijdrage leveren om de kerken het middelpunt in de dorpen te laten blijven? Word dan donateur van onze stichting voor slechts €17,50 per jaar.


Welkomstgeschenk
Als u donateur wordt van onze stichting, dan kunt u kiezen uit één van onderstaande welkomstgeschenken:

  • Vier heerlijke speciaalbieren van de SAFT, gebrouwen door Tsjerkebier.
  • Het boek 'Levende Stenen' van Hans Willems, met daarin beschrijvingen van 52 kerken.
  • Het boek 'Alde Tsjerken Nije Lûden' uitgegeven door Stichting Alde Frykse Tsjerken. Hoe ziet de toekomst van kerkgebouwen eruit? In dit boek vertellen vijftig Friezen met verschillende achtergronden over hun band met de Alde Fryske Tsjerken. Ook laten ze ons Nije Lûden horen. In de verschillende soms tegenstrijdige visies over de toekomst van kerken staat de liefde voor het gebouw centraal.

 

Als donateur krijgt u:

  • Twee keer per jaar ons magazine Alde Fryske Tsjerken, boordevol verhalen over onze kerken en de stichting
  • Ontvangt u twee keer per jaar onze uitgebreide UITagenda met concerten, exposities en nog veel meer
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse donateursdag in een van onze kerken
  • Kan u twee keer per jaar deelnemen aan excursies langs historische kerken

Aanmeldingsformulier

Fijn dat u donateur wilt worden van onze stichting. Wilt u onderstaand formulier helemaal invullen? Komt u er niet uit of heeft u vragen? Wij helpen u graag. Bel ons op 058-2139666 of mail naar donateursadministratie@frysketsjerken.nl. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons een pakket toegestuurd met meer informatie betreffende uw aanmelding en het bedrag dat u wilt doneren. In dit pakket vindt u ook ons magazine en daarnaast ontvangt u het door uw gekozen welkomstpakket.