Word donateur!

Samen met u willen wij staan voor de toekomst van de Friese kerken. Wij vinden het belangrijk om het culturele en religieuze erfgoed te behouden. Wij kunnen ons werk alleen doen met úw steun.

Wat is Friesland zonder haar prachtige kerktorens? Deze bakens die al eeuwenlang voor veel mensen een belangrijk middelpunt vormen in onze gemeenschap. Ook voor toekomstige generaties willen wij deze prestigieuze gebouwen toegankelijk maken en houden door ze een nieuwe bestemming te geven. Het levend houden van de stenen kunnen we niet alleen. Wilt u ook een bijdrage leveren om de kerken het middelpunt in de dorpen te laten blijven? Word dan donateur van onze stichting voor slechts €17,50 per jaar.

Hebben de kerken een speciale plek in uw hart en wilt u voor altijd donateur zijn? Dat kan. U kunt namelijk uw leven lang donateur van de stichting worden vanaf €350. U betaalt eenmalig dit bedrag of hoger en u bent donateur voor het leven. Mogen wij u ook welkom heten als donateur voor het leven? Vul dan onderstaand formulier in.

Wilt u eenmalig een bijdrage doen aan de stichting? Wat fijn. Gebruik onze iDeal-knop om direct een bijdrage over te maken, of maak uw donatie over. U bepaalt zelf wat u wilt geven. Geen minimum, geen maximum. Alle beetjes helpen. Hartelijk dank voor uw donatie.